FR - NL

Hoe lid worden en waarom ?

marans club belge

Je heb de keuze uit 2 formules voor wat betreft het lidmaatschap.

• De personen die lid van MCB vzw en het tijdschrift van de MCF willen storten 30€ (35€ buiten Belgïe). Jullie ontvangen de infobladen van MCB (maart-juni-september-december) en MCF.

• De personen die enkel lid van MCB willen worden storten 20€ (25€ buiten Belgïe). Jullie ontvangen enkel het infoblad MCB vzw (maart-juni-september-december).
► Het aanvraagformulier formulier is hier beschikbaar :


Voor meer informaties : .
Opmerking : de bijdragen van het lopende jaar worden tot de clubdag in augustus in rekening genomen voor dat jaar. Na deze datum worden ze automatisch hernomen voor het volgende jaar.


De MCB vzw houdt naar gewoonte haar jaarlijkse vergadering in de jeugdherberg van Champlon de 26 augustus 2018.
Alle leden zijn hierop uitgenodigd. Er is natuurlijk ook de gelegenheid voor nieuwe leden om zich aan te melden en sympathisanten kunnen gerust vrijblijvend een kijkje komen nemen.
Gelijktijdig wordt er een eierenwedstrijd geörganiseerd en krijgen alle leden de mogelijkheid om hun dieren te laten keuren door echte keurmeesters. Alle dieren krijgen een fiche met hierop hun goede en minder goede kenmerken en eigenschappen. Dit zal de liefhebber helpen bij de aanschaf van eventuele nieuwe fokdieren.Dit alles met de heerlijke geur van de barbecue en een lekkere pint of een glaasje wijn. Neem gerust een kijkje in het fotoalbum.